Боєприпаси, контрафактні тютюнові вироби та пальне – результати рейду правоохоронців на Донеччині

НАЗАД
24 грудня 2020 14:22

Днями, за ініціативою оперативно-розшукових підрозділів Донецького прикордонного загону, штабом ООС було організовано проведення у деяких прифронтових населених пунктах на Донеччині контрдиверсійних та профілактичних заходів.

Під час їх проведення спільною міжвідомчою групою у складі прикордонників, співробітників ЗСУ, НГУ, СБУ та ДФС, у приміщенні одного з фермерських господарств, яке знаходиться в населеному пункті Гранітне Донецької області, правоохоронці виявили сховок із 7 бойовими осколковими гранатами РГД-5 та 2 гранати Ф-1, 9 запалів УЗРГМ, 10 пострілів ВОГ для підствольного гранатомета.

Небезпечні предмети передано вибухотехнікам Нацполіції для подальшого знешкодження та утилізації. Тривають заходи із встановлення походження боєприпасів та їх власника.

Крім того, під час огляду торгових точок та місць можливого накопичення товарів виявлено контрафактні тютюнові вироби без акцизних марок та паливно-мастильні матеріали, які зберігались та реалізовувались з порушеннями діючого законодавства.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси